Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Human 3.0 - Hogyan készüljünk fel a jövő kihívásaira?


Budapest Music Center

2019. május 31. 18:00

TEDxBudapestSalon

Human 3.0 - Készüljünk fel a jövő kihívásaira!

Hogyan képezzük magunkat és gyermekeinket? Hogyan reagáljunk és hozzunk meg döntéseket egy bizonytalan világban? Mi a közös a gerillahadviselés, a mindennapjaink és az üzleti élet kihívásai között? Milyen munkavállalókra van szüksége a jövő cégvezetőinek és milyen vezetőkre a jövő cégeinek?

 

A technológiai innovációknak, a geopolitikai és a környezeti változásoknak köszönhetően egyre többször kerülünk váratlan helyzetekbe, és folyamatosan egy dinamikusan változó környezetben kell helytállnunk.  Sokszor érezzük úgy, hogy különleges képességekre lenne szükségünk a döntéseink meghozásához, a munkánkhoz – és a sikeres túléléshez. Gyermekeink felnőve feltehetőleg olyan munkakörben fognak dolgozni, amely ma még nem létezik, és olyan világban kell majd megállniuk a helyüket, amely gyökeresen átalakul. Minden jel arra mutat, hogy a klímaváltozás sújtotta Földön megváltozott környezetben, megváltozott struktúrájú társadalmakban fognak majd élni és dolgozni.

A TEDxBudapestSalon vendégei arról beszélgetnek, hogy miként tudjuk a bizonytalanságot és kiszámíthatatlanságot az előnyünkre fordítani, és milyen oktatási modellek és emberi tulajdonságok segítségével leszünk képesek arra, hogy rugalmasan, adaptív módon reagáljunk a jövőre.

 

Közreműködik:

Dr. Porkoláb Imre ezredes, a Nemzeti Fegyverzeti Igazgató kutatás-fejlesztésért és innovációért felelős helyettese, a gerillaharc és a terrorellenes hadviselés szakértője, aki a hagyományostól eltérő vezetést, a VUCA* környezetben sikeres változás menedzsmentet, illetve a szervezeti átalakítás innovatív módszereit kutatja. Új könyve, A stratégia művészete májusban jelenik meg a HVG Könyvek gondozásában.

Nemes Orsolya generációkutató, a Milestone Solutions Lab munkatársa, a HVG Könyvek gondozásában megjelenő Generációs mítoszok című könyv szerzője.

 

2019. május 31., 18:00

BMC - Budapest Music Center, 1093 Mátyás u. 8.

Jegyár: 2500 Ft A jegy árából 1000 Ft a helyszínen HVG Könyvekre levásárolható. (Könyvenként egy jegy használható fel.)

 

*VUCA (ejtsd: vúka) - katonai terminológia, a volatile (gyorsan változó), uncertain (kiszámíthatatlan), complex (bonyolult) és ambigous (bizonytalan) szavakból.